Profiel
Persoonlijk profiel
 
Werkervaring  
Curriculum Vitae  
Wat anderen zeggen  
 
   
  Persoonlijk profiel
   
 

In 1988 ben ik, Ton van der Schaft (1964), afgestudeerd als gezondheidswetenschapper en sindsdien heb ik in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Aanvankelijk als wetenschappelijk onderzoeker en stafverpleegkundige, later als kwaliteitsmedewerker en beleidsmedewerker in de kinder- en jeugdpsychiatrie. De afgelopen 6 jaar heb ik deel uitgemaakt van de strategische staf van de Reinier van Arkel groep en als beleidsmedewerker informatisering richting gegeven aan het informatiseringsbeleid binnen deze middelgrote ggz instelling.

In mijn verschillende rollen en functies is mijn grootste kracht het vanzelfsprekend kunnen invoegen op alle niveaus van een organisatie. Ik maak eenvoudig verbinding met de mensen in het primair proces, spreek hun taal en heb zicht op hun werkprocessen en de lasten en lusten die systemen voor hen met zich mee kunnen brengen.
Tegelijkertijd help ik op strategisch niveau mee om op basis van een heldere visie een strategie uit te zetten en te vertalen naar een programma of projectenportfolio.
Ik wek vertrouwen, enthousiasmeer en inspireer. Ik ben een bevlogen mens, een aanjager en ben pas tevreden als er concrete resultaten zijn geboekt. Ik heb een sterk analytisch vermogen, denk en schakel snel en origineel. Ik ben niet voor één paradigma te vangen.