Profiel
Persoonlijk profiel
 
Werkervaring  
Curriculum Vitae  
Wat anderen zeggen  
   

 

   
  Wat anderen over mij zeggen
   
 

"De belangrijkste kracht van Ton is zijn kennis van het primair proces en de behoefte van de professional als het gaat over informatisering/ICT. Hij weet dit 'to the point' te vertalen in een strategische beleidsagenda en adequaat en toegewijd in projecten uit te voeren."
Gerton Heyne, Raad van Bestuur Reinier van Arkel groep, januari 2011

"Ik heb Ton van der Schaft leren kennen als een gedreven, intelligente en vooruitstrevende professional. Hij weet door zijn kennis van het primair proces en zijn soepele manier van communiceren op alle niveaus de benodigde verbindingen te leggen om complexe innovatieve ICT projecten tot een succesvol einde te brengen. Daarnaast is Ton een sympathieke en eerlijke collega, met wie je een probleem kunt delen, maar met wie je ook kunt lachen."
Gerrit van Acht, projectmanager Reinier van Arkel groep, januari 2011

"Ik heb in de afgelopen jaren samengewerkt met Ton van der Schaft bij verschillende projecten. Naast het feit dat hij een zeer plezierige en coƶperatieve collega is, beschikt hij over een schat aan ervaring en kennis op het raakvlak tussen zorg en informatisering. Hij bezit de zeldzame kwaliteit om beide werelden te overbruggen en de interactie tussen beide werelden op een goede manier te organiseren en te enthousiasmeren. Ik wil hem daarom graag aanbevelen."
Wim Huveneers, directeur financiƫn & control Reinier van Arkel groep, februari 2011

"Ton is een specialist in het vergroten van de toegevoegde waarde van de meest uiteenlopende ICT-toepassingen in de zorg. Niet alleen de techniek beheerst hij, maar ook het traject van het eerste idee tot het laatste loodje van de implementatie is bij hem in goede handen. Hij verbindt ICT met de professionals."
Tim Kops, eigenaar TKare